arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Artikler

Få i deg omega-3 på en smakfull og enkel måte


Få i deg omega-3 på en smakfull og enkel måte


Å få i seg nok DHA under graviditet og amming er ekstremt viktig - både for mor og barn, men kanskje ikke alltid like enkelt. Da kan Lauritz Olivenolje med Omega3 være løsningen. 

Kroppen vår trenger omega-3-fettsyrer, og en av disse er DHA - som er spesielt viktig for både mor og barn. Hjernen er nemlig avhengig av DHA for vekst og utvikling, og dette er særlig viktig frem til barnet er to år.

Vanlige måter å få i seg omega-3 på er gjennom et kosthold rikt på fet fisk, eller ved å ta tran eller andre omega-3-tilskudd. Men hva om man sliter med matlysten og ikke liker kapsler?

– Jeg har aldri likt hverken olje på skje eller i kapsler. Lauritz Olivenolje med Omega3 er derfor et resultat av vår far sine mange år med «prøving og feiling», sier salgssjef Susanne Håhjem Gjendemsjø i Lauritz Ålesund.

Hun forteller videre at målet alltid har vært å lage et sunt produkt som hele familien liker.

– Etter mange år er vi her og Lauritz Olivenolje med Omega3 er nå det foretrukne omega-3-produktet i vår familie, smiler Susanne.

 

Enkelt å få i seg

Et kosthold rikt på omega-3 bidrar til å opprettholde kroppens normale funksjoner og prosesser under graviditeten. I tillegg er omega-3 også viktig for normal utvikling av barnets syn, øyne og hjerne under graviditeten og i de første månedene etter fødselen.

Med Lauritzproduktene er det enkelt å få i seg omega-3 og kanskje også gi barna et godt forhold til det helt fra starten av livet? For Lauritz Olivenolje med Omega3 inneholder 40 % norsk torskeolje, som betyr at 0,5 spiseskje om dagen er nok til å bidra til å opprettholde en normal hjerte-, hjerne- og øyehelse.

– Ved å benytte oljen på f.eks salaten, i smoothien, over pastaen eller i andre retter, får du i både deg og barnet ditt de viktige omega-3-fettsyrene – både under graviditet og ved amming, sier Susanne.

Hun trekker frem at det også kan følge barnet videre når det er blitt større og kan spise måltider.

– Lauritz Olivenolje med Omega3 skal være noe hele familien liker, og da er det en fin måte å venne barnet til noe godt allerede fra starten - for å sikre at de får i seg nok Omega-3 gjennom hele livet, sier Susanne.

 

Smakfulle produkter

Susanne og søsteren Iselin håper nå at Lauritzproduktene kan bli en naturlig del av andre familiers reise, på samme måte som det har vært for dem. For det er på ingen måte tilfeldig at Lauritz er oppkalt etter deres egen bestefar.

– Lauritz bygde båt, fiskeforedlingsfabrikk og startet produksjon av fiskeoljer. Der begynte historien som skulle vise seg å prege generasjoner, forteller Susanne.

For Lauritz var opptatt av å utnytte ressursene best mulig, ved å respektere naturen og forvalte den slik at den tas vare på til fremtidige generasjoner.

Susanne forteller videre at disse tankene og verdiene har gått i arv, og de er stolte av å selge bærekraftige og smakfulle produkter som enkelt og effektivt kan brukes i familiens daglige kosthold.

– Lauritz Olivenolje med Omega3 - fra vår familie til din familie.