arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Historien vår


 Lauritz var den eldste av seks søsken. En odelsgutt. Men blikket til Lauritz var festet på havet. Han drømte om bølger og fisk. Som tjueåring ga han fra seg odelen og gikk ombord i fiskebåten Signal. Han bygde båt, fiskeforedlingsfabrikk og startet produksjon av fiskoljer. Der begynte historien som skulle vise seg å prege generasjoner. Lauritz var opptatt av å utnytte ressursene best mulig. Å respektere naturen og forvalte den slik at den tas vare på til fremtidige generasjoner.

Lauritz er bestefaren vår, og dette er arva. 


 

Disse tankene og verdiene har gått i arv, og vi er stolte av å selge bærekraftige og smakfulle produkter som enkelt og effektivt kan brukes i familiens daglige kosthold. Dette gjør vi for å hedre vår bestefar og for å fortsette hans jobb med å ta vare på ressursene våre til fremtidige generasjoner.

Hvorfor olivenolje med omega-3?

Lauritz var flink til å inkludere de yngre i arbeidet, og vår far, Leif Kjetil, jobbet tett med han fra tidlig alder. Leif Kjetil oppdaget fort at han var en landkrabbe. Han ble fort sjøsyk og likte bedre å forske på hvordan vi kan utnytte råstoffene fra havet – og bruke dem til å lage produkter som gir folk en bedre helse. Han har jobbet med omega-3 siden før vi ble født, og vi er oppvokst med å smake mye på omega-3-oljer.

Storesøstra mi, Iselin, har aldri hatt problemer med å ta kosttilskudd, mens jeg, Susanne, aldri har likt hverken olje på skje eller i kapsler. Lauritz Olivenolje med Omega3 er et resultat av vår far sine mange år med «prøving og feiling». Målet har alltid vært å lage et sunt produkt som hele familien liker. Etter mange år er vi her og Lauritz Olivenolje med Omega3 er nå det foretrukne omega-3-produktet i vår familie – til og med jeg elsker det!

Lauritz Olivenolje med Omega3 – fra vår familie til din familie