arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Artikler

Hvorfor har ingen tenkt på dette før?


Hvorfor har ingen tenkt på dette før?


Gjennom flere generasjoner har man jobbet med å forenkle hverdagen for folk flest. Fra å bla opp i leksikon til å gjøre et enkelt google-søk. Fra å lete opp i telefonkataloger til å kunne be «Siri» ringe for deg. Fra å få en brosjyre fra jordmor til å kunne følge hele svangerskapet på en app. Med tiden har ting blitt enklere, nå også med et sunnere kosthold.

En av de viktigste næringsstoffene vi tilfører kroppen er Omega-3, og for mange har det betydd en skje tran.

Bare man hører ordet tran så dukker det opp minner. Noen tenker kanskje på tran-skjeen som ble forsøkt lokket i oss fra tidlig alder. Noen tenker kanskje på smaken (som noen ganger kom tilbake gjennom dagen). Og noen har kanskje også minner fra da man prøvde å få i barna disse viktige fettsyrene – med vekslende hell.

På grunn av disse opplevelsene har mange valgt bort disse viktige fettsyrene – selv om vi vet at vi trenger de.

Heldigvis går verden fremover, og produsenter finner løsninger som gjør hverdagen enklere. Akkurat denne utfordringen er det to søstre fra Ålesund som har tatt tak i.

Susanne og Iselin Håhjem Gjendemsjø er oppvokst i ei lita bygd utenfor fiskebyen Ålesund.

– Faren vår, Leif Kjetil, har vært i Omega-3 bransjen siden før vi var født og bestefaren vår, Lauritz, ga fra seg odelen for å bli fisker i 1949. Så vi er nok oppvokst med et kosthold som sikkert inneholder mer fisk og tran enn gjennomsnittet, sier Susanne.

– Faren vår testet ofte nye smaker og forskjellige omega-3 produkter på oss, og storesøster Iselin tok det meste uten problemer, forteller Susanne.

Med lillesøster Susanne kom det litt flere utfordringer.

– Jeg har aldri likt å ta kapsler og har heller ikke likt smaken og konsistensen av flytende tran. Dette førte til at faren vår måtte jobbe ekstra hardt med å finne en løsning. Man kan vel derfor si at jeg har vært en stor del av inspirasjonen til dette nye produktet, sier hun smilende.

Lauritz Olivenolje med Omega3 er som navnet tilsier, det er en kaldpresset økologisk extra virgin olivenolje blandet med norsk torskolje. Og lurer du på om det smaker tran, så er svaret nei. Det er mange skeptikere som har testet produktet, og vi har kun fått gode tilbakemeldinger. Oljen kommer i smakene basilikum, hvitløk og sitron, og du kan også kjøpe den naturell (uten tilsatt aroma).Lauritz Olivenolje med omega3 er et nytt omega-3 produkt
du enkelt kan bruke på den maten du liker best.


Forskjellen på dette produktet sammenlignet med tradisjonelle omega-3-produkter er at det smaker godt, og du kan bruke oljene i ditt daglige kosthold.

Tilfør enkelt 0,5 ss med Lauritz Olivenolje med Omega3 med for eksempel sitronsmak i smoothien, hvitløkssmak i guacamolen, basilikum over salaten eller naturell i potetstappen. På denne måten kan du enkelt få i hele familien de viktige omega-3 fettsyrene på en smakfull måte – både for store og små.

Bærekraftig og sporbart

– Under utviklingen av Lauritz produktene har vi brukt kunnskapen og verdiene vi har arva fra besteforeldra våre - spesielt Lauritz som lærte oss viktigheten av å respektere naturen og forvalte den slik at den tas vare på til fremtidige generasjoner. forteller søstrene.

Lauritz Ålesund får torskoljen fra lokale fiskeri. Ombord i båtene blir fileten tatt ut og råoljen laget innen seks timer etter at fisken er fisket. Når båten kommer til land, blir oljen sendt rett til Pharma Marine på Terøy, Ålesund. Her blir oljen raffinert og blandet med kaldpresset økologisk extra virgin olivenolje før den blir tappet på flasker.

– All torskoljen vi bruker i produktene våre kommer fra norske bærekraftige fiskeri. Oljen blir laget fra restråstoff fra matproduksjon, og på den måten bidrar vi til å utnytte hele fisken.

Lauritz Olivenolje med Omega3 inneholder kaldpresset økologisk extra virgin olivenolje fra Terra Creta. De fleste oliventrærne er eid av familier, der trærne har gått i arv gjennom generasjoner. Bærekraftig innhøsting og produksjon står helt sentralt. Straks olivenene er høstet, fraktes de rett til Terra Creta – der olivenoljen produseres samme dag.

Begge oljene i Lauritz Olivenolje med Omega3 er sporbare slik at våre kunder kan selv se hvilken fiskebåt som har fisket fisken, hvor det skjedde og hvor på Kreta olivenene ble høstet.

– Vi ønsker åpenhet og å ha god kommunikasjon med våre kunder slik vi kan fortsette å lage bærekraftige, sporbare og smakfulle produkter både til de og til de neste generasjonene.

Bestill ditt Lauritz-produkt her