arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Artikler

Sett julestemningen med et rustikk julebord


Sett julestemningen med et rustikk julebord


Med deilig julemusikk i bakgrunnen og middagen som godgjør seg i ovnen er alt klart for å dekke årets julebord for venner og familie.
Noe av det viktigste når man skal dekke bord er å kose seg med det! Det å glede seg til å få gjester, det er noe av det beste med hele jula synes jeg!

 Denne gang har jeg dekket opp et rustikt og naturlig julebord på hytta med granbar fra skogen, tekstiler i lin og detaljer i jern og tre.
Jeg har gått for lag-på-lag med tekstilene og startet med linduk og deretter lagt over to løpere i lin. Dette gir et avslappet, men mer spennende uttrykk enn bare med en enkel duk. Serviettene i grønn lin binder tar opp igjen fargen fra granbaren og gir bordet litt mer farge.
Sviblene er finest før de spretter ut synes jeg, så derfor setter jeg dem i enkle lysglass og unngår å vanne dem.

   

Legg merke til glassene, serviset og bestikket som alt har bruntoner i seg for å fremheve det nordiske, naturlige uttrykket.

Jeg har her dekket opp for å vise hvordan man kan dekke til forrett og hovedrett. Hva med å starte med en deilig blomkålsuppe toppet med naturell olivenolje, eller en frisk salat toppet med den nydelige olivenoljen med basilikum fra Lauritz?

 

 

Jeg håper du får en nydelig førjulstid med mange fine selskaper sammen med venner og familie – husk å nyte!

Klem fra Amalie
@svenngaarden