Artikler
Slik dekker du bordet til 17. mai!
Gratulerer med dagen, Norge!
Årets beste festdag for både store og små. 17. mai frokosten er kanskje den viktigste av de alle. Her samles forventningsfulle små på dagen hvor det er lov å blåse i fløyter rundt bordet, løpe rundt i finstasen og spise så mye is en vil!
Nettopp derfor er det så viktig med en god frokost!
Bordet har jeg dekket i en ren, hvit base med små detaljer som gir stor kontrast. De gamle Norgesglassene er som skapt for denne dagen og er like fin som vaser som lykter. Sølvtøyet er på plass, det samme er dagens «hovedperson» - det Norske flagget!
Hos oss har vi alltid en bugnende frokostbuffet, men litt ekstra bær, ost og oljer til topping får stå på bordet.
Bruker du 0,5 ss med Lauritz Olivenolje med Omega3 med basilikumsmak over salaten, Lauritz Olivenolje med Omega3 med sitronsmak over rekene, eller Lauritz Olivenolje med Omega3 Naturell over brødet, kan du feire med ekstra god samvittighet – da dagens Omega-3 behov er dekt!
Kos deg med deilig frokost og fine gjester – GOD 17. mai feiring!
- Amalie Fagerli @Svenngaarden