arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Artikler

Snart påske!


I påska samles både familie og venner rundt fint dekke bord, på tur eller i skibakken. Hvorfor ikke overraske med en deilig lunsj på tur eller en forrett servert på en litt annerledes måte?


Snart påske!


Årets kanskje fineste høytid er like rundt hjørnet og det gledes til skiturer, solveggen på hytta og mye påskegodt, mat og drikke!


I hverdagen er de fleste av oss vanedyr, men i påska er det er lett å glemme de gode vanene! Da er det fint at med olivenoljene fra Lauritz er det enkelt å både få smurt leddene, få i seg sunt fett og ikke minst – Omega-3!
I påska samles både familie og venner rundt fint dekke bord, på tur eller i skibakken.
Hvorfor ikke overraske med en deilig lunsj på tur eller en forrett servert på en litt annerledes måte? Lunsj i påskeegg-matboks setter stemningen!


Legg matpapir i ene delen av påskeegget og fyll egget med favorittsalaten.
Ha på lokket, nyt hyssing rundt og fest en porsjonspakke med olivenolje med Omega-3 under hyssingen.

Min favoritt til salat er helt klart oljen med Basilikum, men sitron eller naturell funker også godt som salattopping!

Et godt alternativ til brødskiva på skituren synes jeg!

GOD påske!
- Amalie Fagerli (@svenngaarden)