arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Oppskrifter

Aioli


Slik lager du middelhavsområdenes favoritt - Aioli.


Aioli


Aioli er et det perfekte tilbehøret til reker, hamburger, pommes frites eller til å smøre på en deilig, nystekt focaccia! 

Alt du trenger er:

Slik gjør du:

  1. Ha eggeplommer og salt i en blender og bland godt til de er lyse og tykke. Bland inn pepper, sennep og Lauritz Olivenolje med Omega3 med hvitløkssmak, og halvparten av sitronsaft og eddik.

  2. Spe forsiktig med oljen mens du fortsetter å vispe. Øk etter hvert mengden olje. Pass på at aiolien hele tiden er glatt og blank. Blir den for tykk kan du justere konsistensen med litt vann.

  3. Smak til med krydder, Lauritz Olivenolje med Omega3 med hvitløkssmak og sitron og eddik. Synes du aiolien smaker for mye egg, kan du fortsette å spe inn mer olje.

  4. Du vet at aiolien er ferdig når det er blitt så tykk at den holder fasongen.

 

Bestill produktene her