arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Handlevogn


7 måneder siden


Oppskrifter

Bruschetta

7 måneder siden


Bruschetta

7 måneder siden


Denne er perfekt til både lunsj og middag. Den går raskt å lage, smaker himmelsk og inneholder rikelig med omega-3.

Du trenger:

  • 1 pariserloff
  • Smør til steking
  • 1 pakke cherrytomater, hakket
  • 4 ss sjalottløk, finhakket
  • 1 håndfull frisk basilikum, finhakket
  • 3 ss kremet balsamico
  • 4 ss Lauritz Olivenolje med Omega3 med hvitløkssmak eller basilikumsmak 

Slik gjør du:

  1. Skjær opp brødet i skiver, stek det i medium varme i en generøs mengde smør til brødet får en gylden farge. La brødet hvile på papir til det tørker.

  2. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle. Et tips er å la den stå å hvile i kjøleskapet til like før du skal servere.
  1. Ha tomatblandingen over brødet og topp gjerne med kremet balsamico og frisk basilikum.