Oppskrifter
Bruschetta
Vil du ha en enkel matrett å imponere noen på så er det denne! Den går raskt å lage, smaker himmelsk og inneholder rikelig med omega-3.
Bruchetta er en fin og smakfull måte å bruke opp tørre brødrester man har liggende. Den italienske retten er både enkel å lage, og en fryd for både øyne og gane. Denne må du bare teste.
Du trenger:
- 1 pariserloff
- Smør til steking
- 1 pakke cherrytomater, hakket
- 4 ss sjalottløk, finhakket
- 1 håndfull frisk basilikum, finhakket
- 3 ss kremet balsamico
- 4 ss Lauritz Olivenolje med Omega3 med hvitløkssmak eller basilikumsmak
Slik gjør du:
- Skjær opp brødet i skiver, stek det i medium varme i en generøs mengde smør til brødet får en gylden farge. La brødet hvile på papir til det tørker.
- Bland alle ingrediensene sammen i en bolle. Et tips er å la den stå å hvile i kjøleskapet til like før du skal servere.
- Ha tomatblandingen over brødet og topp gjerne med kremet balsamico og frisk basilikum.