arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Oppskrifter

Fetaostkrem


Lett å lage og veldig smakfull.
Kjempegodt som tilbehør til brød, tapas, koldtbord osv. 


Fetaostkrem


Denne fetaostkremmen er en stor favoritt når vi deler den ut på matfestivaler eller andre arrangement. Vi har fått så mange spørsmål om å dele oppskriften - og det gjør vi selvfølgelig! 

Dette trenger du: 

1 pakke fetaost 
1 pakke Philadelphia 
1 plante basilikum 
1 plante gressløk
1 økologisk sitron
salt og pepper 
Lauritz Olivenolje med Omega3, hvitløkssmak

 

Slik gjør du:  

Mos og bland fetaost sammen med Philadelphia i en bolle. Finhakk en neve basilikumblader og ca. halvparten av mengden med gressløk, og bland dette i osteblandingen. Vask sitronen og rasp av mesteparten av sitronskallet. Bland så dette sammen med saften av 1/2 sitron inn i osteblandingen før du smaker til med Lauritz Olivenolje med Omega3, hvitløkssmak. Her bruker du så mye du ønsker i forhold til hvor sterk hvitløkssmak du ønsker. Smak til med salt og pepper. 

Server på salte eller søte kjeks, eller som grønnsaksdipp! 

 

Tips: 

Denne oppskriften kan du tilpasse til alle smakene av Lauritz Olivenolje med omega3. Har du ikke den med hvitløkssmak kan du heller tilsette 1-2 fedd finhakket hvitløk, og heller bruke den med sitronsmak, basilikum eller naturell! Bruker du den med sitronsmak kan du heller bruke litt mindre/ta bort sitronsaft, og bruker du den med basilikumsmak kan du ta mindre/ta bort finhakkede basilikumblader. 

 

Kjøp produktet