arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Oppskrifter

Fetaostkrem


Fetaostkrem


Denne fetaostkremmen er en stor favoritt når vi deler den ut på matfestivaler eller andre arrangement. Vi har fått så mange spørsmål om å dele oppskriften - og det gjør vi selvfølgelig! 

Dette trenger du: 

1 pakke fetaost 
1 pakke Philadelphia 
1 plante basilikum 
1 plante gressløk
1 økologisk sitron
salt og pepper 
Lauritz Olivenolje med Omega3, hvitløkssmak

 

Slik gjør du:  

Mos og bland fetaost sammen med Philadelphia i en bolle. Finhakk en neve basilikumblader og ca. halvparten av mengden med gressløk, og bland dette i osteblandingen. Vask sitronen og rasp av mesteparten av sitronskallet. Bland så dette sammen med saften av 1/2 sitron inn i osteblandingen før du smaker til med Lauritz Olivenolje med Omega3, hvitløkssmak. Her bruker du så mye du ønsker i forhold til hvor sterk hvitløkssmak du ønsker. Smak til med salt og pepper. 

Server på salte eller søte kjeks, eller som grønnsaksdipp! 

 

Tips: 

Denne oppskriften kan du tilpasse til alle smakene av Lauritz Olivenolje med omega3. Har du ikke den med hvitløkssmak kan du heller tilsette 1-2 fedd finhakket hvitløk, og heller bruke den med sitronsmak, basilikum eller naturell! Bruker du den med sitronsmak kan du heller bruke litt mindre/ta bort sitronsaft, og bruker du den med basilikumsmak kan du ta mindre/ta bort finhakkede basilikumblader.