Oppskrifter
Fylte pitabrød med kylling
Er du ute etter en rask, enkel og digg middag?
Da må du prøve denne middagsretten!
Når hverdagen er ekstra hektisk kan det være greit med sunne, enkle og gode middager. Denne retten er både lettvint, rask og du kan fylle pitabrødene med akkurat det du selv ønsker. Retten er også fin å ha til matpakke!
Alt du trenger er:
- Kyllingfilet
- Isbergsalat
- Ruccola
- Paprika
- Mango
- Pitabrød
- Salt, pepper og paprikakrydder
Hvitløk- og urtedressing med Lauritz:
- 150 g kesam eller rømme
- 1/2 kinesisk hvitløk, hakket
- 2 ss grovhakket timian, eller andre ønsket urter
- 1 ss Lauritz olivenolje med omega3 i valgfri smak
- Lime
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Stek kyllingfilet med salt, pepper og paprikakrydder
- Varm pitabrødene i ovnen, mens du lager salaten
- Bland sammen dressingen og smak til med salt, pepper og lime.
- Fyll pitabrødet med kylling og salat, og topp med dressing. Nyt!
Tips: Bruker du Lauritz olivenolje med omega3 med hvitløkssmak, trenger du ikke å tilsette hvitløk.