arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Oppskrifter

Knuste poteter


Når man trodde man hadde oppdaget alle måtene man kunne bruke poteten på, så kommer denne trenden - knuste poteter! 
Og WOW, denne trenden kan hoppe rett inn i kategorien "klassikere" for denne kommer til å bli brukt mye i fremtiden hos oss. 


Knuste poteter


Når man trodde man hadde oppdaget alle måtene man kunne bruke poteten på, så kommer denne trenden - knuste poteter! 
Og WOW, denne trenden kan hoppe rett inn i kategorien "klassikere" for denne kommer til å bli brukt mye i fremtiden hos oss. 

Du trenger:

  • 250 g småpoteter
  • 50 g parmesan
  • 2 ss nøytral olje
  • Oregano, grovhakket
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper

Serves med:

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 220 grader

  1. Vask potetene og kok møre i lettsaltet vann.
  2. Avkjøl noe før du fordeler de utover ett stekebrett med bakepapir. Bruk en steke-spade og klem de forsiktig ned.
  3. Fordel over olivenolje, revet parmesan, oregano, salt og pepper. Sett i forvarmet ovn og stek til de er gylne.

Server med Lauritz Olivenolje med Omega3, rømme og frisk oregano.