Oppskrifter
Knuste poteter
Når man trodde man hadde oppdaget alle måtene man kunne bruke poteten på, så kommer denne trenden - knuste poteter!
Og WOW, denne trenden kan hoppe rett inn i kategorien "klassikere" for denne kommer til å bli brukt mye i fremtiden hos oss.
Og WOW, denne trenden kan hoppe rett inn i kategorien "klassikere" for denne kommer til å bli brukt mye i fremtiden hos oss.

Når man trodde man hadde oppdaget alle måtene man kunne bruke poteten på, så kommer denne trenden - knuste poteter!
Og WOW, denne trenden kan hoppe rett inn i kategorien "klassikere" for denne kommer til å bli brukt mye i fremtiden hos oss.
Du trenger:
- 250 g småpoteter
- 50 g parmesan
- 2 ss nøytral olje
- Oregano, grovhakket
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
Serves med:
- Lauritz Olivenolje med Omega3 med basilikumsmak eller hvitløkssmak
- Rømme
- Frisk oregano
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 220 grader
- Vask potetene og kok møre i lettsaltet vann.
- Avkjøl noe før du fordeler de utover ett stekebrett med bakepapir. Bruk en steke-spade og klem de forsiktig ned.
- Fordel over olivenolje, revet parmesan, oregano, salt og pepper. Sett i forvarmet ovn og stek til de er gylne.
Server med Lauritz Olivenolje med Omega3, rømme og frisk oregano.