Oppskrifter
Knuste poteter
Med denne oppskriften får du poteter som er crunchy på utsiden og myk og god inni. Denne oppskriften kan virkelig anbefales!
Når man trodde man hadde oppdaget alle måtene man kunne bruke poteten på, så kommer denne trenden - knuste poteter!
Og WOW, denne trenden kan hoppe rett inn i kategorien "klassikere" for denne kommer til å bli brukt mye i fremtiden hos oss.
Du trenger:
- 250 g småpoteter
- 50 g parmesan
- 2 ss nøytral olje
- Oregano, grovhakket
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
Serves med:
- Lauritz Olivenolje med Omega3 med basilikumsmak eller hvitløkssmak
- Rømme
- Frisk oregano
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 220 grader
- Vask potetene og kok møre i lettsaltet vann.
- Avkjøl noe før du fordeler de utover ett stekebrett med bakepapir. Bruk en steke-spade og klem de forsiktig ned.
- Fordel over olivenolje, revet parmesan, oregano, salt og pepper. Sett i forvarmet ovn og stek til de er gylne.
Server med Lauritz Olivenolje med Omega3, rømme og frisk oregano.