Oppskrifter
Laks med fargerik quinoasalat

Du trenger, til ca. 2 personer
Slik gjør du:
- 1,5 dl quinoa
- 1 mango
- 50 g ruccola
- 1 spisspaprika
- 1/2 agurk
- 4 ss fetaost i terninger
- litt granateplekjerner
- 1-2 ss Lauritz Olivenolje med Omega-3 med den smaken du liker best!
- 125-200 g laksefilet pr. person (juster etter behov) med salt & pepper
Slik gjør du:
- Skyll quinoa under rennende, varmt vann. Kok opp 3 dl vann og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.
- Stek laksen på 180 grader i ca. 10 minutter, eller til den er gjennomstekt.
- Kutt ingrediensene til quinoasalaten. Bland sammen med quinoa og Lauritz Olivenolje med Omega3. Du kan også smuldre fetaosten.