arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Oppskrifter

Laks med fargerik quinoasalat


Rask, mettende og digg middag.


Laks med fargerik quinoasalat


Dette er en av rettene min familie har hver uke. Den er enkel, rask og sunn! Og lager du ekstra kan du bytte ut laksen med kylling til dagen etterpå! 

Du trenger:

  • 1,5 dl quinoa
  • 1 mango
  • 50 g ruccola
  • 1 spisspaprika
  • 1/2 agurk
  • 4 ss fetaost i terninger
  • litt granateplekjerner
  • 1-2 ss Lauritz Olivenolje med Omega3 med den smaken du liker best!
  • 125-200 g laksefilet pr. person (juster etter behov) med salt & pepper

Slik gjør du:

  1. Skyll quinoa under rennende, varmt vann. Kok opp 3 dl vann og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.
  2. Stek laksen på 180 grader i ca. 10 minutter, eller til den er gjennomstekt.
  3. Kutt ingrediensene til quinoasalaten. Bland sammen med quinoa og Lauritz Olivenolje med Omega3. Du kan også smuldre fetaosten.

 

Tips: 

Vi elsker å toppe denne salaten med Lauritz Olivenolje med Omega3 med basilikumsmak og et ekstra tips er å toppe laksen med hoisinsaus. Rett og slett nyydelig!   

 

Bestill produktene her