Dette er en av rettene min familie har hver uke. Den er enkel, rask og sunn! Og lager du ekstra kan du bytte ut laksen med kylling til dagen etterpå!
Du trenger:
- 1,5 dl quinoa
- 1 mango
- 50 g ruccola
- 1 spisspaprika
- 1/2 agurk
- 4 ss fetaost i terninger
- litt granateplekjerner
- 1-2 ss Lauritz Olivenolje med Omega3 med den smaken du liker best!
- 125-200 g laksefilet pr. person (juster etter behov) med salt & pepper
Slik gjør du:
- Skyll quinoa under rennende, varmt vann. Kok opp 3 dl vann og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.
- Stek laksen på 180 grader i ca. 10 minutter, eller til den er gjennomstekt.
- Kutt ingrediensene til quinoasalaten. Bland sammen med quinoa og Lauritz Olivenolje med Omega3. Du kan også smuldre fetaosten.
Tips:
Vi elsker å toppe denne salaten med Lauritz Olivenolje med Omega3 med basilikumsmak og et ekstra tips er å toppe laksen med hoisinsaus. Rett og slett nyydelig!