arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash


Oppskrifter

Laks med fargerik quinoasalat


Laks med fargerik quinoasalat


Du trenger, til ca. 2 personer
  • 1,5 dl quinoa
  • 1 mango
  • 50 g ruccola
  • 1 spisspaprika
  • 1/2 agurk
  • 4 ss fetaost i terninger
  • litt granateplekjerner
  • 1-2 ss Lauritz Olivenolje med Omega-3 med den smaken du liker best!
  • 125-200 g laksefilet pr. person (juster etter behov) med salt & pepper

Slik gjør du:
  1. Skyll quinoa under rennende, varmt vann. Kok opp 3 dl vann og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.
  2. Stek laksen på 180 grader i ca. 10 minutter, eller til den er gjennomstekt.
  3. Kutt ingrediensene til quinoasalaten. Bland sammen med quinoa og Lauritz Olivenolje med Omega3. Du kan også smuldre fetaosten.