Hverdag + pasta = Hverdagslykke!
Og når du faktisk kan gjøre en pastarett sunnere mens du løfter den i smak - så er vertfall både foreldre og barn i min familie meget fornøyde.
Du trenger:
- 350 g valgfri spagetti
- Parmesan, revet
- Kvernet pepper
- Fetaost
- Fersk basilikum
Pesto:
- 1 dl Lauritz Olivenolje med Omega3 med basilikumsmak
- 1 stk. basilikumplante
- 60 g parmesan
- 50 g ristet pinjekjerner
- salt og pepper
Slik gjør du:
- Bruk pastarester eller kok valgfri spagetti etter anvisning på pakken.
- Så lager du pestoen: tilsett basilikumblader, revet parmesan, ristede pinjekjerner i en blender og kjør til den er jevn. Spe forsiktig ut med Lauritz Olivenolje med Omega3 med basilikumsmak. Smak til med salt og pepper.
- Finn frem en stor bolle og bland sammen pasta, pesto, smuldret fetaost. Topp med revet parmesan, frisk basilikum og pepper.