arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Handlevogn


NYHET! Olivenolje med Omega-3

Enkelt, sunt og digg!

Et daglig inntak av omega-3 er viktig både for kroppen din, og utviklingen av synet og hjernen til barnet ditt i magen.

Gravide er anbefalt å få i seg 450 mg av de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Dette tilsvarer kun ca. 0,5 ss med Lauritz Olivenolje med Omega3!

Oljene kommer i smakene basilikum, hvitløk, sitron og naturell, noe som gjør de enkle å bruke i ditt daglige kosthold.

Bruk rabattkoden "HELSE20" og få 20% rabatt på ditt første kjøp.
(For å legge inn rabattkoden: Trykk på "vis bestillingssammendrag" øverst på siden der du legger inn kontaktinformasjon og leveringsadresse.)

Oppskrifter

Lauritz Olivenolje med Omega3 kan brukes i alle kalde retter som f. eks. smoothie, bruschetta, guacamole, dipper, salater, og som topping-olje i varme retter som f.eks. suppe, pizza og pasta.


Husk rabattkoden HELSE20 for å få 20% rabatt


Fra vår familie til din

"Det som høstes skal brukes og ingenting skal gå til spille"

Dette er verdier vi har fått fra begge sider av familien. Helt tilbake til da ordet bærekraft ikke var en del av det norske språket, arbeidet bestefaren vår, Lauritz, med å finne løsninger som lot bærekraft og gründerånd gå hånd i hånd. Produksjon av fiskolje for å utnytte hele fisken var en viktig del av dette arbeidet. Å være omgitt av omsorgspersoner med dette fokuset, gründerånden og en arbeidsmoral som ikke ligner på noe annet vi har sett, har formet oss.

Vi var ikke klar over det da, men nå vet vi at alt dette har vært med på å lede oss hit vi står i dag, som eiere av en serie produkter tuftet på stolte mattradisjoner og troen på de gode helseeffektene fra det sunnmørske matfatet – havet. Tusen takk for all kunnskap og gode holdninger som har gått i arv - vi skal sørge for at de finner veien videre.

Med disse produktene ønsker vi å hedre våre besteforeldre og spesielt Lauritz som gikk bort i 2017.

- Susanne og Iselin